Improvisio - Filmihullu vuosisata 13.5.2017

Suomalaista elokuvahistoriaa juhlistava Improvisio – Filmihullu vuosisata -esitys nostaa rakastettujen Suomi-Filmien klassikoiden teemat vastakkainasettelun valoon nykypäivän maailman menon kanssa. Suomalaisen filmihullun vuosisadan merkittävät ja merkilliset tapahtumat käsitellään, kommentoidaan ja väännellään Suomi-Filmeistä tuttujen kohtausten muottiin.

Lavalla nähdään sarja tuttuja ja samaistuttavia suosikkihahmoja vuosikymmenten ajalta. Esityksestä löytyy komiikkaa ja satiiria, harvinaista videotekniikkaa, improvisaatiota sekä musiikkia ja laulua.

Miten käy esimerkiksi Uunon räikeälle huumorille vuonna 2017? Mitä tapahtuu kun nykynainen haikailee Munkkiniemen kreivin perään tai kun tukkilaisten kahvittajat Sanni ja Marleena törmäävät ajankohtaisiin ulkonäkökysymyksiin? Entä mureneeko Suomisen perheen idylli, kun Olli ja Pipsa tuodaan tähän päivään?

Huom! Esityksessä käsiteltävät filmit ovat 1900-luvulta, mutta huumori selkeästi 2000-luvulta. Nuoremmankaan polven edustajat eivät siis jää kylmäksi tässä kyydissä!

Traileri: https://youtu.be/rh5Fmmd2KbM

Wiurilan juhlasalissa ollaan Kulttuuria & kakkuja -tilaisuuksissa salonkitunnelmissa. Ennen esitystä nautitaan makupaloja ensi kesän Wiurilan kakkubuffeesta sekä nautitaan Porvoon paahtimon kahvista, haudutetusta teestä ja seljankukkamehusta.


Lippu sisältää tarjoilun: Petit fours 3 ja kahvin/ teen/ seljankukkamehun
30,00 €

Lippu sisältää tarjoilun: Petit fours 3 ja kahvin/ teen/ seljankukkamehun
15,00 €